Ja tylko wybralam model, ulozony bedzie w prostej lini.
Co zmieniliście?Witam. My od listopada mieszkamy w naszym Taurusie.![]()
Ja osobiście cenie sobie bardzo przestrzeń tego domu, w tym też przestrzeń we wnęce schodowej. Wiem że na tej ścianie można by zrobić lukswery lub okno, myśleliśmy nad tym jednak teraz nie żałuję że nie wykonaliśmy tego pomysłu, pasuje nam tak jak jest. Zawsze można na tak dużej ściance powiesić np. rodzinne zdjęcia.![]()
Żałujemy na pewno jednej rzeczy, że nie zrobiliśmy pokoju nad garażem tylko strych jak w projekcie. Mogliśmy opuścić strop nad garażem (Bo nie potrzebnie jest tak wysoki) i z półpiętra schodów zrobić wejście nad garaż. Byłaby to mega przestrzeń.
Poza tym dom jest idealny (przynajmniej po naszych paru zmianach)![]()
Wysokie drzwi są bardzo efektowne, ale faktycznie rzadziej dostępne (skrzydło antywłamaniowe jednak trochę waży). Nie muszą być stalowe, drewniane drzwi czy drewniano-aluminiowe też da się dostać. Na ogół są to już drzwi krojone na wymiar, nie typowe drzwi z marketu.To mój pierwszy dom. Jestem na etapie szukania drzwi wejściowych. Okazuje się że w projekcie drzwi są nietypowo duże. Zmniejszaliście otwory czy takie duże wstawialiście. Na dzień dobry powiedziano mi że do cen katalogowych mam dodać 2000 zł za drzwi stalowe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości