wojtek 2009-11-11 18:49:07
Czaki gdzie budujesz? Co trzeba poprawic, moge prosic o fotki pozdr voytecc@poczta.fm
czaki 142 2009-07-19 13:25:22
Jestem w trakcie budowy tego domu. Aktualnie mam stan surowy zamknięty, jest tu kilka niedoróbek, ale ogólnie dom sprawia wrażenie ok.
waldemar 2009-07-08 14:43:27
Czy Ktoś wybudował Solarisa i jakie ma opinie na temat tego projektu ? Dziękuję za sprawdzone informacje
Ja wybudowałem solarisa w odbiciu lustrzanym coś mi tam nie pasowało z nadprożem do garażu (o ile dobrze pamiętam) .Wejscie do kotłowni zrobiłem od strony garażu poza tym jest ok
Witam.
Jestem na etapie zakupu projektu Solaris. Interesuje mnie czy duża byla roznica pomiedzy kosztorysem zamieszczonym na stronie a faktycznym wykonaniem takiego domku.
Jaka faktycznie kwote potrzeba na postawienie i wykonczenie tego domku? Może ktos mi cos powiedziec wiecej na ten temat?
Z gory dziekuje
jest pare bubli w projekcie, jak np drzwi garazowe. spisalem z projektu i do sklepu...pan zadal pytanie czy na pewno, zabralem projek i do niedowiarka ( juz 120 km....) i zeczywiscie - na wykazie brama o wymiarach 2495 na 2490 a wysokosc garazu zaledwie 2400
co do kosztorysu to od paru lat taki sam na stronie i nie adekwatny do rzeczywistosci
jesli chodzi o koszty to w systemie gospodarczym poszlo mi 180000 z czesciowym wykonczeniem budowa zaczeta w 2008 wprowadzilem sie w 2009