Dostaliśmy już dokumenty i zaczęliśmy upragniona budowę
Projekt domu - Akord II
Re: Projekt domu - Akord II NF40
Witajcie ponownie.
co prawda to dopiero fundamenty Ale już jest satysfakcja ze jest rozpoczęte
a jak u Was idzie????
To super że już macie pozwolenie. My w zeszłym tygodniu zakończyliśmy stan "zero" i doprowadziliśmy wodę. Początkiem czerwca zaczynamy murowanie ścian.
Witam.Czy mógłby mi ktos podesłać wymiary dachu a w szczególności wymiary jaskólki czy też wykusza:)Chciałbym znac tez szerokośc scian.Dom chciałbym troche wydłużyc i niewiem jak to by sie miało do całości.Bede wdzięczny za podesłanie na email jacob.jurczak@gmail.com albo na forum.Pozdrawiam
-
Sławek1977
- Majsterkowicz
- Kontakt:
Powierzchnia połaci dachowej wynosi 299m2, grubośc ściany z ociepleniem 50cm.
Hej. Jak tam Wasze budowy?
-
Wioletta chojnicka
- Majsterkowicz
- Kontakt:
Jagódka - kiedy zaczeliscie budowe??
Zastanawiamy się nad zmianą wentylacji na grawitacyjną. Niestety mamy problem z rozmieszczeniem kominów. Ile wam wyszło kominów przy zmianie wentylacji? Projektowaliście kominy czy tzw. "grzybki"?czreq pisze:My zmienilismy na grawitacyjna.. aa i ktoś pytał gdzie bedziemy budowac to 15 km od Żor
Witam,
mam nietypową prośbę, potrzebuję zdjęcie konstrukcji wykuszu (to nad balkonem) u osób, które zlikwidowały garderoby. Z góry dziękuję.
mam nietypową prośbę, potrzebuję zdjęcie konstrukcji wykuszu (to nad balkonem) u osób, które zlikwidowały garderoby. Z góry dziękuję.