femstudio pisze:
Nie mogę wstawić zdjęć, ktoś się orientuje dlaczego????
Problem powinien już być naprawiony, jeżeli dalej coś nie gra, proszę o info!
radek pisze: Od czasu wprowadzenia zmian na forum, to jest jakaś masakra. Poginęły posty, które miały zostać przywrócone, a od tego czasu minął już miesiąc i postów, jak nie było, tak nie ma. Nie wiem jakie jest zdanie innych użytkowników forum na temat wprowadzonych zmian, ale ja na razie oceniam je nie najlepiej.
Niestety, informatycy zajmujący się forum wciąż pracują nad przywróceniem brakującej zawartości, jednak prognozy nie są optymistyczne. Część zdjęć, których brakuje jest uszkodzonych, najpewniej nieodwracalnie. Co gorsza - nie wynika to z samego przejścia na nowe forum, bo uszkodzone są również pliki backupów sprzed zmiany.
Dajemy sobie jeszcze parę dni na rozwikłanie tego problemu, ale najprawdopodobniej pozostanie nam przeprosić i zapewnić, że dokładamy wszelkich starań by uniknąć podobnego problemu w przyszłości.
Przejście na nowy silnik forum było niestety koniecznością - stare coraz trudniej było dostosować do współczesności i pod względem standardów użytkowych, i standardów bezpieczeństwa a nawet dostosowania do zmieniających się przeglądarek internetowych

Dlatego też prosimy o dalsze informowanie nas o wszelkich błędach/niedogodnościach w działaniu - nie ma lepszego sposobu, by je wyeliminować.