Witam Femstudio!
Jak widzisz na zdjęciach, stemple podpierające strop skutecznie uniemożliwiają nam wymurowanie ścian działowych. Zostaną one wymurowane w późniejszym terminie, po przykryciu budynku dachem (jeśli tylko temperatury będą dodatnie).
Witam Panowie . Widzę , że budujemy podobne domki. Ja obecnie jestem na etapie otwartym . Na dniach mają wstawić mi okienka. Dokonaliśmy z żoną kilku zmian. Mianowicie : przestrzeń garażu została powiększona kosztem kotłowni, natomiast kotłownie powiększyliśmy kosztem wyrównania budynku bardziej w kształcie prostokąta. Chodzi mi o widok od strony tarasu.Okienko w kuchni zostawiliśmy jak kolega jedno na środku natomiast wykusz urozmaiciłem o dwa dodatkowe okienka. Dodaliśmy po drzwiach balkonowych oraz jednym okienku w pokojach na pięterku. Jednocześnie rezygnując z okien w dachu.
Witam!
Niestety pogoda nie pozwoliła na przykrycie budynku dachem w zaplanowanym terminie. Na razie wrzucam fotki z tego co do tej pory udało nam się zrobić i mam nadzieję, że do końca tygodnia wreszcie uda się osiągnąć cel!
Witam!
Na szczęście w tym tygodniu pogoda znakomicie się spisała i prace ruszyły z kopyta. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to do końca tygodnia dach będzie gotowy!.
Pawle, nie wiem o co pytasz bo aranżacja wnętrza to dość szerokie pojęcie. Chodzi Ci o rozmieszczenie ścian działowych i układ pomieszczeń, czy też o pomysły na ich wykończenie?
Hej. Bardziej chodzi mi o aranżacje.Chętnie przyjrzałbym się rozmieszczeniu wentylacji.Wczoraj miałem rozmowę z elektrykiem i zamieszał mi w głowie.Pozdrawiam Paweł
Witam Pawle!
O co dokładnie chcesz zapytać, bo zrezygnowałem z wentylacji mechanicznej na rzecz wentylacji grawitacyjnej. Jeżeli więc pytasz o tę pierwszą to nie jestem w stanie pomóc.