Muszę ze smutkiem stwierdzić, że widać iż wszyscy wypatrujemy wiosny i depresja nas zaczyna dopadać

. Roboty stoją, planowanie jakichkolwiek terminów do wykonywania prac - wręcz niewykonalne

. Zima się zaparła i nie chce ustąpić wiośnie miejsca a my "bidaczki" drepczemy nerwowo w miejscu, czekając na sygnał startu do biegów z "goździkowymi robotami"

.
- Musimy coś z tym zrobić, bo już nawet na naszym forum śniegiem i mrozem tak mocno zawiało, że aż nas stąd wszystkich wywiało

. Zróbmy więc na przekór zimie - piszmy dużo i radośnie, dzięki czemu bliżej będzie do nas wiośnie, wtedy stopnieją śniegi a my rozpoczniemy nasze wymarzone goździkowe biegi
Tak więc podejmę kolejną próbę rozruszania naszej goździkowej braci - kto planuje z was rekuperację w domu i montaż odkurzacza centralnego - SUPER SPRAWA!!!
NO I NAJWAŻNIEJSZE

Chciałam się z Wami wszystkimi podzielić bardzo miłą wiadomością, a mianowicie po raz kolejny miałam okazję przekonać się, że NASZE CUDOWNE DOMY TWORZĄ CUDOWNI LUDZIE Z PRACOWNI DOMOWE KLIMATY, A NAZWA KTÓRĄ PRZYJĘLI TO RZECZYWIŚCIE PRAWDZIWE SŁOWA A NIE - ZWYKŁE HASŁO REKLAMOWE . Potrzebowałam z Pracowni pilnej pomocy i otrzymałam ją natychmiastowo, ale to nie jest w tym wszystkim najważniejsze (choć jest to bardzo, bardzo ważne), najważniejsze jest to, że gdy zadzwoniłam do Pracowni to okazało się, że my Forumowicze nie jesteśmy dla Nich tylko zwykłymi klientami - tylko jesteśmy, jak prawdziwa rodzina

. Nie jesteśmy dla Nich osobami nieznanymi i obcymi, bo śledzą nasze dyskusje na bieżąco i znają nas wręcz doskonale (już po kilku słowach naszej rozmowy, gdy powiedziałam, że jestem stałą bywalczynią goździkowego forum, Pan zapytał mnie, czy ja jestem 'izucha'' - to było zaskakująco miłe).
Dziś dostałam obiecaną przesyłkę i ... miłą NIESPODZIANKĘ: PIĘKNĄ PISANKĘ I KARTKĘ ŚWIĄTECZNĄ Z POZDROWIENIAMI OD SAMEGO PANA CHARKIEWICZA I PRACOWNIKÓW PRACOWNI (taką prawdziwą kartkę od serca, bo napisaną odręcznie) - jestem zaszczycona i przeszczęśliwa, że mój dom stworzyli tak fantastyczni ludzie

. Teraz już wiem, dlaczego w tym moim domu jest tyle magicznego ciepła: w tej naszej Pracowni tworzone są "domy z duszą" i wraz z zakupem projektu - dostajemy w pakiecie gratis: domowy klimat (zaczarowany najpierw w kartach projektu a przy budowie przechodzący do wnętrza domu i do naszych serc

).
-Tak więc jeszcze raz, bardzo, bardzo dziękuję za udzieloną przez Pracownię pomoc i korzystając z okazji również chcę bardzo gorąco pozdrowić wszystkich pracowników "DOMOWYCH KLIMATÓW" na czele z Panem Charkiewiczem

.