HURRA
Projekt domu - Alt, Alt N, Alt 4, Alt 7
Re: Projekt domu - Alt
Witam , 22 lutego złożyłem pozwolenie na budowę 4 marca już otrzymałem , czyli 6 dni roboczych na pozwolenie to chyba niezły wynik . Teraz tyko 14 dni na uprawomocnienie i można kopać jeszcze w marcu .
HURRA
HURRA
-
gosienka302010
- Murarz
- Kontakt:
Gratulacje "nowachata", wiem co czujesz!!! Pozdrawiam 
Dzięki Gosieńka teraz , juz nie mam wyjścia muszę się budować . Postaram na bieżąco informować o przebiegu budowy .
-
gosienka302010
- Murarz
- Kontakt:
Czekam z niecierpliwością!! 
Witam!
Ja też gratuluję
będę kibicowała i obiecuję że wstawię fotki z wnętrza .Gosieńka więcej cierpliwości
W przyszłym tygodniu może skończą łazienkę,obiecuję.Pozdrawiam wszystkich altowiczów 
Ja też gratuluję
-
gosienka302010
- Murarz
- Kontakt:
Dzięki 
Witam , chyba na razie nie pokopię , u nas mrozy w nocy minus 14 stopni , w dzień minus 5 i tak chyba do 23 marca się
:oop jeszcze utrzyma . 
witam,
Ile Was (z osób które w ostatnim roku postawiły Alta) wyniósł koszt tynków wewnętrznych w całym domu?
Ile metrów kwadratowych wychodzi?
pozdrawiamy serdecznie
Tomek i Gosia
Ile Was (z osób które w ostatnim roku postawiły Alta) wyniósł koszt tynków wewnętrznych w całym domu?
Ile metrów kwadratowych wychodzi?
pozdrawiamy serdecznie
Tomek i Gosia

Na tą chwilę wyszliśmy spod ziemi. Koszt ław + fundamenty + izolacja + cały materiał z betonem -- 20 tysięcy złotych. Tylko bloczki stawiała firma - 3000zł z tych 20-stu. Resztę własnoręcznie
pozdrawiamy
Tomek i Gosia
Witaj Gosieńka.Obiecałam kilka fotek wcześniej się nie dało,ale lepiej póżniej niż wcale,pozdrawiam