Projekt domu - Alt, Alt N, Alt 4, Alt 7
Re: Projekt domu - Alt
Jazon - to zależy gdzie zamawiałeś projekt , na stronie extradom jest podana pow. 113,16 ?
Witam.Ja rówież zamówiłam projekt przez biuro projektowe "Domowe klimaty "i mam w projekcie 113 m a nie jak jest teraz 109 coś tu nie gra 

I jeszcze do Rafalsia ,nasz stan surowy wyniósł nas 40 tys.łącznie z dachem mamy dachówkę ceramiczną.Ale jak pisze Nowachata ceny mogą się różnić bo robocizna i materiały budowlane są w różnych cenach i zależy z czego się buduje?
Nam budowlańcy powiedzieli,że stan surowy z dachem zrobią za 35.000.Media mamy około 20metrów od działki,więc może się uda.Będę się jeszcze dowiadywał i podglądał Wasze domki,bo na razie działka jest w trakcie wydzielania,więc musimy czekać.
Witam!!! Mam pytanie czy ktoś buduje dom Alt w woj. lubelskim albo podkarpackim??? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam!!!
Rafalsia - ta cena 35 tyś. to z pokryciem i orynnowaniem , czy do tzn. papy ?
Witam.Czy któraś z osób budujących Alta może dodać zdjęcia z wnętrza??Dla nas osób zaczynających budowę jest to bardzo pomocne...
-
- Murarz
- Kontakt:
Witam! Ja też proszę i proszę o te zdjęcia, ale bez skutku.... 

Moi drodzy jaka jest powierzchnia dachu alta ??
Jeszcze jedno pytanie o dach , czy robiliście deskowanie z papa , czy folia na więźbę ??
U mnie dach zmieniony jak wcześniej pisałem pow. 223 m2 .
Dalej czekam na pozwolenie mam nadzieje ,że 1 kwietnia ruszę .
Pozdrawiam.
U mnie dach zmieniony jak wcześniej pisałem pow. 223 m2 .
Dalej czekam na pozwolenie mam nadzieje ,że 1 kwietnia ruszę .
Pozdrawiam.