Hejka!
Masz rację cdbeavis cisza na tym naszym forum, ja też urlopowałam - pustką powiało na maksa. Szkoda, że mało kto dzieli się nowinkami a Mario, georg, betizamb to już chyba nawet tu nie zaglądają

. Wiem, że trudno nam się wszystkim odnaleźć po tej dramatycznej informacji o Wandzi i jakoś teraz ciężko się pisze - ale niestety takie jest życie, nikt nie wie co mu sądzone. Może właśnie dlatego musimy cieszyć się tym co mamy, musimy wyszukiwać w teraźniejszych chwilach to co piękne i ważne - bo nie wiemy co nas spotka "jutro". Miło, że Wandzi rodzinka też zagląda tu czasem - jestem pewna, że dla naszej "wandy" to też jest bardzo ważne, że zostawiacie tu jakieś swoje słówko, tak jak Ona to robiła.
Renako - udało się wam zadaszyć dom przed śniegami ? A jak okna, zamówiliście już - teraz są dobre ceny.
cdbeavis - u nas ściany już wyschły. Ale w tym roku raczej nie ma już szans na zakończenie prac. U nas piękna zima, dom w śniegu prezentuje się fantastycznie, tym bardziej, że maskuje niedoróbki ogrodu a raczej działki

. Może uda mi się zrobić jakieś fajne zdjęcie domu zanim przyjdą roztopy (temperatura jest już bliska zeru). A co u Was cdbeavis - robicie jakąś wykończeniówkę cy czekacie do wiosny?
georg, Mario - a Wy wystarowaliście przed zimą z jakimiś pracami u siebie?
Pozdrowionka