georg - a może ruszysz jeszcze w tym roku z jakimiś pracami budowlanymi swojego Goździka

Z tych Twoich wypowiedzi widać, jak bardzo chciałbyś rozpocząć już budowę swojego wymarzonego domu.
- Mój dom jest tak bardzo bliski Twemu sercu, bo widzisz w nim odbicie swojego przyszłego domu, kiedy patrzyłeś na mój dom - to w Twoich oczach widziałam już Twój przyszły dom

. Bardzo się cieszę, że dzięki temu forum i realizacji naszych wspólnych marzeń w postaci domu dworkowego z kolumnami - mogliśmy się osobiście poznać i zaprzyjaźnić. To jest niesamowite, że obcy sobie ludzie stali się dla siebie tak bliscy, prawie jak rodzina

. Mam nadzieję, że wypijemy wspólnie jeszcze nie jedną kawusię

.
cdbeavis - co do moich "ściennych mokradeł" to jest już lepiej, widać że ciemne plamy zaczynają zmieniać barwę na jasne. Dzięki odwiedzinom georga i Jego kierownika budowy - umocniliśmy się w przekonaniu, że damy radę z tym problemem. Jedno nie ulega wątpliwości i w tym też przestroga dla innych - ściany, posadzki, sufity muszą dogłębnie wyschnąć, na co potrzeba czasu... więc nie spieszmy się (jeśli oczywiście nie musimy) z wykańczaniem domu , bo koszta wykończeniówki przy niektórych etapach prac mogą się okazać podwójne

.
Pozdrowionka dla wszystkich a szczególnie ciepłe pozdrowionka i życzonka zdróweczka dla Wandzi, której znów tu na tym naszym forum bardzo nam brakuje

.