Witam po długiej przerwie

Kubota, szczęka mi opadła jak zobaczyłam jak pięknie macie zagospodarowany teren wokół domu. U nas niestety jeszcze krajobraz księżycowy.... Ale i tak szybko się uwinęliśmy z całą budową, więc myślę, że z ogrodem też sobie poradzimy.
Co do projektu, to też jestem zadowolona z prostoty tego naszego domku, dzięki czemu nie "popłynęliśmy" z kosztami a przede wszystkim mamy przestronne wnętrza, dużo światła i ponadczasową bryłę. Uwielbiam jak słońce wędruje od kuchni do salonu, przez cały dzień rozpieszczając nas światłem. Postaram się dorzucić trochę aktualnych zdjęć.
Izucha, dziękuję za miłe słowa (jeszcze te z poprzedniego wpisu), nie wiem jak u Ciebie? Nadrobię wieczorem. Co do podłogi, to mamy gres firmy Ceramica Magica, nazywa się Home Project Loft Beige. Jest to naturalny gres wybarwiany w masie - niepowtarzalny, bardzo naturalny, ale w utrzymaniu czystości - dramat. Do tego mamy jasne fugi, tzn. mieliśmy, bo teraz już są ciemne. Gdybym drugi raz miała wybierać, to bym szukała czegoś z mazańcami jakimikolwiek, żeby nie było widać każdego pyłka i każdej kropli skapniętej wody, itp. Ale jak się posprząta, to jest cudo

Pozdrawiam gorąco.
Kubota, wrzuć proszę jakiej zdjęcia z wnętrza swojego Asa, ja też obiecuję coś fajnego wkleić.
Dora