Właśnie jesteśmy w trakcie przeprowadzki
Odezwiemy się już z nowego domu. Jutro zabiera nas wielka ciężarówka i czeka nas pierwsza noc w Kadecie. Ciekawe co i czy nam się przyśni? Ja jestem umęczona pakowaniem kilkunastoletniego dobytku i zastanawiam się, czy Wy też tyle "dobra" zabieraliście ze sobą? Pozdrawiamy!
Witamy w nowym domu !!!! Hura! Nie jesteście odosobnieni w tym przenoszeniu mnóstwa gratów na nowe miejsce. Wydawało nam się, że nie będzie tego dużo - w końcu wyrzucaliśmy niepotrzebne rzeczy w miarę na bieżąco (zalety niedużego mieszkanka), ale jak przyszło do pakowania i przenoszenia, okazało się, że nie mieliśmy pojęcia o pojemności naszych szaf i półek. Najwięcej energii zabrało nam zabranie książęk i szkła. No cóż... Cieszymy się, że mamy to za sobą i zapewniamy, że teraz będziecie odpoczywać po budowie i przeprowadzce w fajnych warunkach. Pozdrawiamy.
Witam!
Mam pytanie dotyczace okna w kuchni. Skoro jest ono w projekcie faktycznie za nisko by zmieścić pod nim blat, na jakiej wysokości umieściliście to okno? w efekcie jaki ono ma rozmiar i czy w związku z tym zmienialiście wymiary okna w gabinecie?
Pozdrawiam
O ile sie nie myle, to okno w kuchni jest dokladnie takie same, jak w gabinecie. Wysokosc montazu takze. Nie mamy parapetu, a blat wchodzi pod okno zamiast niego.