Projekt domu - Skrzat

Porozmawiajmy na temat projektów. Dedykowane wątki dla każdego projektu Domowych Klimatów.
admin
Administrator
Kontakt:

Projekt domu - Skrzat

Post autor: admin »

aisab
Żółtodziób
Kontakt:

Re: Projekt domu - Skrzat

Post autor: aisab »

witam,
Czy jest ktoś kto zakupił projekt SKRZAT? A MOŻE JUŻ ROZPOCZĘLIŚCIE BUDOWĘ? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Bardzo mi się podoba układ pomieszczeń no i to że jest bardzo prosty. Prost dach dwuspadowy i prostokątna bryła budynku. Podzielcie się proszę swoimi uwagami na temat tego projektu. Ja mam zamiar zacząć budować wiosną.
pozdrawiam wszystkich budujących!!!! ;)
Bob
Majsterkowicz
Kontakt:

Post autor: Bob »

Rzeczywiście ciekawy i funkcjonalny projekt. Dla nas ciut za duży. My w 99,9% zdecydowaliśmy sie na Maurycego. Również prosty i klasyczny. Niestety nikt nie chce się pochwalić swoimi osiągnięciami na budowie tego domu. Czasem się zstanawiamy czy wogole ktoś go buduje :) Wracjąc do Skrzata to dom w naszym "klimacie". Prosty w formie, tani w budowie i utrzymaniu a przede wszystkim ponad czasowy. Gratulujemy wyboru.
aisab
Żółtodziób
Kontakt:

Może na innym forum będą jakieś uwagi na temat MAURYCEGO...Bardzo ciekawy projekt niestety jak dla nas to za mało pokoi ;) Ja mam podobny problem z projektem skrzat. Bardzo mało informacji na temat budowy tego domku. Ale mimo to już projekt kupiliśmy. Budowę zaczynamy na wiosnę jak tylko będzie mozna kopać fundament. Projekt jest faktycznie prosty. Zastanawiamy się tylko czy podnieść ściankę kolankową. Ale poczekamy na radę projektanta który będzie adaptował projekt. No i na pewno zrobimy przejście z kotłowni do garażu i na zewnątrz. Poza tym nie zamierzamy nic więcej zmieniać. :)
aisab
Żółtodziób
Kontakt:

Jesteśmy w trakcie budowy SKRZATA i mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z wyboru projektu... Zastanawiamy się tylko nad zmianą wykończenia...bo podoba nam się ciemna dachówka najlepiej grafitowa lub czarna...i chyba byśmy musieli zmienić elewację....zobaczymy
ODPOWIEDZ