Witam,
wrzucam jeszcze kilka zdjęć. Tyczka, jeśli nie ma wśród tych zdjęć takich, które Cię interesują, to daj znać. Narazie na maila nie wysyłałam, bo nie chcę dublować. Nie bardzo rozumiem o co chodzi w pytaniu o schody. Może znajdziesz odpowiedź na zdjęciach

Adamek, według życzenia zdjęcia domu. My nie robiliśmy wykusza. Zlikwidowaliśmy tylną lukarnę. Wszystkich przepraszam za bałagan, który widać na zdjęciach. Ale jesteśmy w trakcie przeprowadzki i narazie rzuca się rzeczy, gdzie się da

Przypomniała mi się jedna kwestia dot. budowy. Jeśli ktoś pozostawia wc przy salonie w niezmienionym kształcie, to niech zrobi lepiej odpływ do umywalki obok muszli. Teraz wiem, że spokojnie umywalka by się zmieściła (nawet większa niż my mamy) a lepiej by to wyglądało i chyba byłoby bardziej poręcznie. Tak mi się wydaje. Z innych spraw do mierzcie od razu ścianki w kuchni. My musieliśmy dorabiać ściankę przy wejściu do spiżarki po prawej stronie, co wiązało się ze zwężeniem drzwi. Inaczej, strasznie trzeba by było kombinować z meblami, ponieważ normalna głębokość mebli to 60 cm. Tam było mniej. Okazało się też, że wszystkie otwory na drzwi w projekcie były za wysokie. Trzeba było je przerabiać dosyć późno, co było dość uciążliwe.
Pozdrawiam!