Przeniesione z komentarzy projektu.
Przemek 2009-12-16 21:53:23
W salonie dołożono belkę + słup w ścianie.
Ania 2009-12-08 12:42:09
Mam pytanie czy w związku z powiększeniem salonu musieliście dodać jakąś dodatkową podporę pod strop ( słup) czy nie było takiej potrzeby ?
A&P 2009-10-29 15:54:45
Dziękujemy za odpowiedź. My chcemy zbudować Maurycego w opolskim - gmina Dąbrowa Niemodlińska. Projekt pewnie zakupimy pod koniec roku. Wszelkie uwagi, pomysły i informacje będą dla nas bardzo cenne. Jeśli znajdzie Pan chwilkę czasu prosimy o kontakt. Nasz mail:
PawelGrazka@gmail.com Pozdrawiamy serdecznie.
Przemek 2009-10-27 10:14:27
Jestem na etapie stanu zero. Od wiosny ruszam dalej. Moje przeróbki - zlikwidowałem wnękę w salonie - 9m2 większy salon, schody odwrotnie, wejście do garażu pod schodami.Kąt nachylenia - 40 stopni (jest napisane wyżej). pomorskie, gmina Żukowo.
A&P 2009-09-03 17:21:45
Śliczny,prosty i elegancki domek. Czy ktoś go już budował??? Jeśli tak to w jakiej części Polski??? Jesteśmy zainteresowani tym projektem, ale chętnie przed podjęciem ostatecznej decyzji "zasięgnęlibyśmy" opinii i obejrzeli domek "na żywo". Pytanie do autorów projektu: - jaki jest kąt nachylenia dachu? - czy mogliby Państwo dołączyć na stronę wizualizację domu od strony tarasu (ogrodu) ?