Witam, interesują mnie zdjęcia z realizacji ale bardziej z wnętrza domu a zwłaszcza parteru. Jeśli ktoś takie posiada będę wdzięczny. Mój e-mail Pluto530@wp.pl. Pozdrawiam.
Hej, my budujemy Jantar, jesteśmy już na etapie wyboru podłogi. Co konkretnie Cię interesuje? Przy najbliższej okazji mogłabym zrobić zdjęcia, ale uprzedzam, z realizacji zdjęć mam niewiele, sam projekt też przeszedł pewne modyfikacje.pozdrawiam
Witam. Zainteresował mnie ten projekt. Być może ktoś ma jakieś uwagi do projektu, które wynikły dopiero podczas budowy domu? Co warto zmienić? Chętnie też obejrzałbym zdjęcia z realizacji; szczególnie wnętrza. Mój adres: act@op.pl Dzięki i pzdr.
Witam,
Czy ktoś kto zrealizował już ten projekt jest w stanie powiedzieć czy zrobienie przejścia z domu do kotłowni wydaje się możliwe?
Zastanawiam się czy wysokość schodów by na to pozwalała.
Wszystkie inne uwagi na temat budowy i użytkowania mile widziane
Ola 327 pisze:Witam,
Czy ktoś kto zrealizował już ten projekt jest w stanie powiedzieć czy zrobienie przejścia z domu do kotłowni wydaje się możliwe?
Zastanawiam się czy wysokość schodów by na to pozwalała.
Wszystkie inne uwagi na temat budowy i użytkowania mile widziane
Cześć Ola, wszystko jest możliwe, Jestem akurat na etapie zagospodarowywania działki wokół domu. Zrobiłem w przejscie do kotłowni. jedynie co trzeba było zmienić w fazie wylewania fundamentów i później posadzki to poziom podłogi w kotłowni i pod schodami. U mnie obniżono podłogę pod schodami i w kotłowni, schody zmieniono na drewniane (a nie lane z betonu) i odwrócono zabieg. Pod schodami mam drzwi 60 (szersze nie potrzebne). pozdrawiam