gojka 2009-09-09 19:14:32
Witam! Jestem zainteresowana tym projektem, jeśli ktoś buduje proszę o zdjęcia, informacje i inne cenne wskazówki Z góry dziękuję
Dorota 2009-07-09 22:29:44
Witam, Bardzo podoba nam się projekt Gryf. Mamy działkę o szerokości 20 m. Czy możliwa jest adaptacja projektu do takiej działki?
Ja również poszukuję informacji dotyczacych tego projektu, ewentualnych zmian, adaptacji, a w szczgólności zdjęć z realizacji, bo to jednak nie to samo, co rysunek. Pomocy!
od lipca buduję ten dom. Jeśli ktoś jest zainteresowany tym projektem, może mnie pytać, postaram się odpowiedzieć. Jestem na etapie SSO, na wiosnę planuję kończyć. Mój adres wiolaa0@vp.pl
pozdrawiam
Dzień dobry
Mam pytanie do budujących ten dom:
jak wygląda wizualnie ten dom, chodzi mi konkretnie o fakt, że jest on szerszy niż dłuższy. Ogólnie ja nie mogę w swojej okolicy spotkać domu z dachem dwuspadowym o takiej szerokości i trudno mi go z czymś porównać.
Jakie są wymiary tarasów?
Uważam, że ten projekt jest prawie idealny i w zasadzie zastanawiam nad różnymi jago wersjami tzn.: Gryf, Gryf II (bez tej rozbudowanej jadalni) i Alt. Planujemy kupno projektu na jesień, działka już jest.
Co na pewno bym zmieniła:
*wielkość pokoi (przynajmniej dwóch, tych na wysokości garażu) bo 11m na pokój to trochę mało
- wydłużyłabym dom by uzyskać większe pokoje.