Projekt domu - As VII
-
- Żółtodziób
- Kontakt:
Re: Projekt domu - As VII
Witam , czy ktoś może podnosił ściankę kolankową , czy tak jak w projekcie myślicie że będzie wystarczająco?
Hehe... Śmiejemy się z Mężem właśnie, że ten sam projekt domu i projekt kibelka 
My nie podnosiliśmy, Nasza Pani Architekt zapewniała Nas, że wysokość jest wystarczająca.

My nie podnosiliśmy, Nasza Pani Architekt zapewniała Nas, że wysokość jest wystarczająca.
Kibelek mistrz drugiego planu, nie da się go pominąć 

U Nas na daną chwilę tak, a jak tam u Was idę pracę budowlane ?
Ładnie mury pną się do góry. Moffo budujesz sam czy masz ekipę do tego? jeśli tak to ile zażyczyli sobie za SSO? i w jakim rejonie kraju? z dachem czy bez?
To samo pytanie mam do kimel55.
To samo pytanie mam do kimel55.

Mieliśmy małe problemy techniczne i 3 miesiące mamy opoznienia no ale najważniejsze, że juz wszystko idzie do przodu
Buduje Nam ekipa, interesuje Cię cena robocizny samej czy tez z materiałem ? Ekipa Nam teraz buduje po dach, pozniej będziemy brac do kazdego etapu innych Ludzi. Budujemy w Zachodniopomorskim okolice Szczecina. A jak u Was idzie ?

Witam, my dopiero zaczynamy. Chciałabym zapytać jaki wyszedł Wam koszt fundamentów z izolacją? Śledzę Wasze postępy na budowach i aż oko się cieszy

KaKo zapraszam na priv 

Witam, aktualnie jestem na etapie formalności w urzędzie. W projekcie wprowadziliśmy kilka zmian jak dodatkowe okno na klatce schodowej oraz lukarna.
Również jestem zainteresowana kosztem robocizny jaka Państwo płacicie ekipom. My jeszcze poszukujemy fachowców do wykonania naszego domu, jednak ceny proponowane są naprawdę bardzo wysokie.
Również jestem zainteresowana kosztem robocizny jaka Państwo płacicie ekipom. My jeszcze poszukujemy fachowców do wykonania naszego domu, jednak ceny proponowane są naprawdę bardzo wysokie.
Witam, podrzucam kilka nowych zdjeć, kolejne w dalszym etapie budowy