Witajcie kochani! Mam nadzieję, że nawet jeśli nie piszecie to choć zaglądacie tu jeszcze choć na chwilę. Ja choć już nie piszę, to zaglądam bardzo często, czekam na nowe nowinki i zdjęcia - a tu... ciągle nic. Szkoda, że nie piszecie, nie wklejacie zdjęć, bez tego nasze Goździkowe Forum przestanie istnieć i z czasem pójdzie w niepamięć - a szkoda, bo nasz Goździk to piękny i magiczny dom, o którym można w nieskończoność mówić w zachwycie. Ja byłam swego czasu bardzo zaangażowana na tym naszym forum, dzięki pisaniu łatwiej było przetrwać trudne chwile, a przy tym mogłam pobujać w obłokach marzeń, snując swoje często nierealne plany. Miałam w tych swoich romantycznych uniesieniach fantastycznych kompanów, w tym osobę wyjątkowo mi bliską, której dane było realizować marzenia nie tu na ziemi lecz gdzieś tam w niebie . Bardzo fajnie tu kiedyś na tym naszym forum było ... szkoda tylko, że się tak wszystko jakoś szybko skończyło. Wciąż wszyscy zaganiani, szaleńcze tempo życia, papiery, urzędy, biurokracja, no i kasa (lub raczej jej brak) - jednym słowem ciągłe życie w stresie i na czas, tak więc dla nas samych czasu na zbytki i przyjemności nie ma zbyt wiele; więc tym bardziej, warto zatrzymać się na "chwiluńkę" (w tym biegu) i napisać "słóweńko" na forum, wkleić jakieś "zdjęciuńko" - uwierzcie mi: podzielenie się swoją radością z innymi, albo jakimś smutkiem, bardzo pomaga, dodaje siły i magicznej mocy. Tak więc niech goździkowa moc uniesie się nad nami i zaczaruje nas znów swoją magią

.
Ps. betizamb, renako - jak tam Wasze okienka i Goździki

cdbeavis - okienka super

georg - kiedy wreszcie wrzucisz jakieś zdjęcia, zaglądam i zaglądam, a tu ciągle NIC

.
Pozdrowionka

.