Witam ,u nas szybko poszedł dach dla tego ze zamiast pełnego deskowania i papy jest folia paroprzepuszczalna .Domek jest podłączony do sieci miejskiej Żadnej przerwy szkoda czasu zima jeszcze nie jest taka zła ,od środy ruszamy z instalacjami elektryczna i reszta bo po nowym roku tynki i wylewki ,niech pani się pochwali jak wasza bagatelka wygląda z dachem .Pozdrawiam
Witam. Nasza bagatelka wyglada tak tylko nie podoba nam sie ten komin mam nadzieje ze mozna bedzie go skrocic, my teraz zamawiamy okna a montaz w marcu i od wiosny dalej dzialamy, a kiedy Pan zamierza sie wprowadzic? my planujemy tak 2018 Swieta Bozegonarodzenia
Witam, też już ładnie ,a co do komina to na pewno da się go skrócić ,bo na pewno zostawiliscie taki jak w projekcie a tam był bardzo wysoki ,ja kazałem wymordować metr krótszy.A plany z wprowadzką były na sierpień 2017 ale to na pewno się zmieni . Pozdrawiam
Witam
Planujemy budowę tego domu w 2017r. Jaki jest koszt budowy stanu surowego otwartego ? Czy w 90tys się zmieścimy? Proszę o wasze odpowiedzi sugerując się waszymi kosztami budowy. Pozdrawiam
Witam, to wszystko zależy od firmy za ile wykonają tą pracę i od materiałów z których będzie Pan budować bagatelke ale widząc po moich kosztach to powinien pan się zmieścić w tych 90 tys. Pozdrawiam
Okna z veka wyniosły mnie z drzwiami 21 tys, nie były drogie ale za to dach troszkę szepnął za całą więźbe z membraną i blachodachowa z robotą wyszło 46 tys.
Damian M pisze:Okna z veka wyniosły mnie z drzwiami 21 tys, nie były drogie ale za to dach troszkę szepnął za całą więźbe z membraną i blachodachowa z robotą wyszło 46 tys.
Witam. Czy w okresie zimowym planuje Pan jakieś roboty wewnątrz budynku? Czy ma Pan może wycenę centralnego ogrzewania?
Witam, Pani Renatko tak planujemy wszystkie instalacje i jak dobrze pójdzie to po nowym roku tynki i wylewki ,właśnie jutro zaczyna elektryk ,i na jutro jestem umówiony z paroma instalatorami co, ale u mnie będą troszkę inne koszta dlatego ze wszędzie będzie ogrzewanie podłogowe dół i góra i ja mam też węzeł sieci miejskiej a on sam juz kosztuje 10 tysięcy ,pozdrawiam