Witam, bardzo interesuje mnie ten projekt. Czy mógłbym dostać zdjęcia z realizacji wnętrza zwłaszcza parteru. Jeśli można to proszę przesłać na adres Pluto530@wp.pl .
wow to nasz wymarzony domek tez wybralismy ten projekt, a kiedy go zrealizujemy nie mam pojecia mam nadzieje ze wkrotce Pokazalam zdjecia mezowi to przez dobre 10 min sie w niego wpatrywal a wyraz jego twarzy ciezko opisac...wygladal mniej wiecej tak gratuluje slicznego domku i jesli bylaby taka mozliwosc czy moglabym poprosic o zdjecia wewnatrz domu;) pozdrawiam;)
my jesteśmy na etapie kończenia wnętrz, malowania, kładzenia kafelków. Nie wiem, czy zdjęcia z takiego bałaganu Was interesują? Nasz Jantar stoi w Kotlinie Jeleniogórskiej, chętnych zapraszam! Zdjęcia ze środka mogę zrobić dopiero w sobotę, chcecie?
Witam;)
Ciesze sie ze w koncu ktos sie odezwal na tym forum Ja tez bylabym bardzo zainteresowana tymi zdjeciami z wnetrza domu( niewazny balagan heh ) jesli bedzie to mozliwe to prosze o przeslanie zdjec na meila: barteknowicki@op.pl Dzieki wielkie pozdrawiam wszystkich milosnikow JANTARA