Strona projektu
Witamy na forumpawel1804 pisze:Witaj
Ja kupiłem ten projekt i wystawiłem go w stanie surowym na tą chwilę . Oczywiście po adaptacji - bo zmieniłem co nie coOgólnie domek bardzo ładny no i użyteczny dla nas po zmianach . Przerobiliśmy klatkę schodową na schody nowoczesne ( pułkowe ) kosztem przesunięcia ściany łazienki i ubikacji. Łazienkę i ubikację połączyliśmy a z miejsca po schodach zrobiliśmy pralnie. Schody zrobiliśmy 90 cm szerokie w holu. Drzwi do kotłowni zamurowaliśmy i wybiliśmy je z garażu. Ze spiżarki zrezygnowaliśmy i metry doszły do kuchni - spiżarka stereotyp
w dzisiejszych czasach młodzi ludzie kupują wszystko świeże a nie robią konfitury jak nasze babcie
. Słup na tarasie został przesunięty tak by taras został przysłonięty więcej dachem niż pierwotnie miało to być . No i ostatnia sprawa po adaptacji pokryliśmy dachem sypialnie a nad częścią garażową zrobiliśmy taras. Wyjście na ten górny taras wykorzystaliśmy okno połaciowe i po przerobieniu wstawiliśmy tam okno balkonowe z velux ( troszkę drogie ale warto było wykorzystać powierzchnię . Dodaliśmy jeszcze parę okien połaciowych bo mamy zamiar wykorzystać poddasze na użytkowe - tam też mamy parę ładnych m2. Pozdrawiam
Czekam na nowych inwestorów właśnie tego projektu
Polecał serdecznie - bardzo ładny domek .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości