Witam,
szukam osób, które budują ten domek. Jestem ciekawa jak w realu wygląda okno w salonie, zastanawiam się czy nie będzie lepsze aż do ziemi. pozdrawiam
Witam,
szukam osób, które budują ten domek. Jestem ciekawa jak w realu wygląda okno w salonie, zastanawiam się czy nie będzie lepsze aż do ziemi. pozdrawiam
Chociaż nikt się nie odezwał to i tak zakupiliśmy ten projekt. Tak nas oczarował że nic innego się nie podoba. Jesteśmy w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę. Jak zacznie się coś dziać to zacznę wstawiać fotki pozdrawiam wszystkich.
Witam,
chociaż cały czas czekamy na pozwolenie to już zmieniliśmy: jedno okno z dolnej łazienki przesunęliśmy tak żeby w pralni było, okna strychowe i garażowe zmieniliśmy na tradycyjne, garaż poszerzyliśmy o 55 cm ( tylko tyle można było względem warunków zabudowy). Te zmiany kosztowały 1350 zł . Dodam jeszcze że nasz bławatek III to lustrzane odbicie.
Pozdrawiam
Witam, dzisiaj jak dla mnie jest wielki dzień, ponieważ po długich wyczekiwaniach odebrałam pozwolenie na budowę !!!
Teraz tylko musimy odczekać 2 tygodnie na uprawomocnienie i zaczynamy .
Witam,
budowa ruszyła z kopyta, w przyszłym tygodniu wchodzi cieśla. Jeśli chodzi o zmiany to: likwidacja pokoju na dole- stwierdziliśmy że salon będzie zbyt mały, nie wylewamy schodów betonowych na poddasze- będą dywanowe wolnostojące, wejście do łazienki i pralni będzie z przedsionka, likwidacja spiżarni dla większej kuchni, łazienka na piętrze przekształcona w garderobę z wejściem od korytarza, no i oczywiście garaż poszerzyliśmy. Jeśli chodzi o okna to: okno w salonie duże jedno płatowe nie otwierane, garażowe i strychowe zmienione na tradycyjne wielkości.