strasznie podoba mi się ten projekt. Powiększyła bym jedynie garaż i tą mini kotłownie żeby móc wstawić tam jakieś regały na graty. Czekam na kosztorys.
Witam,
czy możliwe byłoby wydłużenie kotłowni oraz ogrzewanie domu paliwem stałym? Kiedy mógłbym spodziewać się rysunków szczegółowych oraz kosztorysu? Z jakich materiałów przewiduje Pan konstrukcję murów? z góry dziękuję za odp.
Jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Z tysięcy przeglądanych ten spodobał nam się najbardziej.
Myśleliśmy nad zamianą kuchni i łazienki z salonem, ponieważ ogród planujemy z prawej strony domu plus marzy nam się obok kuchni spiżarnia. U góry może powiększyć pokój na rzecz tarasu...
Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś buduje ten dom? Lub planuje? Zawsze to raźniej jak wiele osób ten sam projekt ma no i wymiana doświadczeń.
Dwa tygodnie temu zakupiłem tenże projekt, także po przejrzeniu ich setek. W chwili obecnej gromadzę dokumenty do pozwolenia na budowę i zastanawiam się nad materiałami budowlanymi. W tym roku planuję wykonać stan surowy.
Co do zmian to chcę powiększyć kotłownię i być może garaż.
Witam jestem zainteresowany projektem KASJOPEA czy może ktoś z Państwa buduje ten dom i chciałby się pochwalić jak budynek wygląda w realizacji . Ja potrafię wyobrazić sobie z planów lecz ŻONA chciała zobaczyć jakąś realizację .