Przeniesione z komentarzy forum.
marcin 2010-01-10 15:41:29
Witam.Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi dot. tego projektu, tj. co wartro w nim zmienić, na co zwrócić uwagę przy budowie i co ewentualnie sprawia problemy. Z góry dziękuję za uwagi i ewentualne zdjęcia z realizacji. Pozdrawiam.
paweł 2010-01-06 21:38:20
Witam,jestem na etapie projektowania domu karmen.Chciałem się dowiedzieć gdzie zrobiliście kotłownię czy w środku coś zmieniacie i czy stawiacie z jednego muru czy dwóch jak z jednego to z jakiej cegły proszę o rady i zdjęcia,więźby dachowej i czym kryjecie oprócz,dachówki karpiówki.Czekam na odpowiedz.
monia 2009-12-07 18:59:40
Witam ponownie. Delfinek jak możesz proszę o kontakt na adres mailowy -
cleo28@op.pl Nadal stoimy z pracami. Potrzebuję opinii kogos kto juz budował ten dom.
monia 2009-12-05 15:18:09
Witam,my obecnie jesteśmy również na etapie dachu- w projekcie podnieśliśmy ścianki kolankowe no i ... mamy problem z dachem.Czy masz może zdjęcia dachu-samo drewno i po ukonczeniu?byłabym wdzięczna gdyz wczoraj wstrzymalismy prace i zastanawiamy się co z tym zrobic.Czekam na odpowiedź.
Marcelinka 2009-12-05 14:55:53
Witaj delfinek czy mogłabym prosić o kontakt na e-maila
mardrag@poczta.onet.pl, ponieważ planuję budowę tego domu i bardzo jestem ciekawa wszystkich informacji dotyczących jego budowy. Bardzo proszę o kontakt, czy dom jest rzeczywiście ładny i funkcjonalny, ponieważ słyszałam o nim różne opinie
delfinek 2009-09-30 21:10:28
projekt jest swietny. Zlikwidowalismy podciagi w pomieszczeniach wzmacniajac strop. Reszta projektu bez zmian. Jestesmy na etapie dachu

- 145.jpg (53.28 KiB) Przejrzano 8934 razy