renako- no niestety, nie da się ukryć, że szprosy podnoszą cenę okien dość znacznie. szczerze mówiąc to ja również nie zdecydowałabym się na szprosy przyklejane z zewnętrznej strony szyby, bałabym się że z czasem poodpadają mi one przy myciu okien, no i wydaje mi się, że od środka okna takie by wyglądały na taki trochę "podrabiany dworkowy styl" - ale może się mylę. My mamy drewnianą podbitkę, malowaną na złoty dąb, w pierwszej wersji marzyła mi się taka gładka podbitka (jak sufit) robiona z płyt OSB ale okazało się, że wyszłoby zbyt drogo, z PCV też rozważaliśmy ale jak pojeździliśmy po okolicy oglądając różne podbitki, to stanęło ostatecznie na drewnianej - i muszę się przyznać, że był to strzał w dziesiątkę, jestem nią zachwycona

. Nie ma jednak co ukrywać - wszystko jest kwestią gustu i ilości kasy w kieszeni

.
Pogoda zaczyna się wiosennie klarować, więc chyba na Wielkanoc będziecie już mieli stan surowy zamknięty, no i wreszcie skończą się przeciągi w domu (nie wiem jak u Was - ale u nas były przed montażem okien i drzwi straszne przeciągi, prawie głowy nie urwało, no i było przy tym strasznie zimno).
-georg, a Ty drogi przyjacielu co tak długo się nie odzywasz na forum - jak u Was ze startem robót, ekipa już wybrana do budowy dworu? Kiedy mam podsyłać swoich super chłopaków do wykończeniówki

.
-cdbeavis, wracaj na forum

Ja już wróciłam więc i Ty musisz wrócić do pisania

. A tak na marginesie to nie wstyd Ci, że nic jeszcze nie napisałeś o zdjęciach domu zamieszczonych przez renako? - A jest co komentować, bo to Goździk najprawdziwszy z prawdziwych, bo zgodny całkowicie z projektem
- Goździkowa Rodzinko, "wandzik" uzmysłowił mi, że czas wracać na forum, że warto jest wracać - więc wróćmy TU, bo pustką długo u nas niestety wiało...
Pozdrowionka