Witam serdecznie Goździkową Rodzinkę a szczególnie gorąco moich przyjaciół cdbeavisa i georga, którzy do łez rozbawili mnie Swoim twórczym odlotem i pomysłowością w określeniu mojej osoby. No muszę przyznać Panowie, że wznieśliście się na wyżyny fantazji w swoich porównaniach

, tak wysokich not w ocenie mojego zaangażowania na tym forum absolutnie się nie spodziewałam

. Za miłe komplementy bardzo dziękuję

- ale chyba mnie przeceniacie.
cdbeavis - zdjęcia są zachwycająco piękne. Muszę przyznać, że kamień z serca mi spadł, jak zobaczyłam to zdjęcie z oknami w kuchni, bardzo się bałam, że macie jedno duże okno od strony frontowej (zamiast dwóch mniejszych) - a tu jeszcze niespodzianka: trzy okna

. Nie martw się, że nie masz wykuszu to Wasze rozwiązanie z dwoma oknami na "wykuszowej ścianie" wygląda rewelacyj nie. Macie prawdziwie bajkowy dworek a do tego ta zakładka z bali na narożach domu - REWELACJA!!! Czekam z niecierpliwością na te słupy - fajnie, że nie będą obciosane w kwadrat.
georg- jestem już na finiszu "przeprowadzkowym' i już nie mogę doczekać się kiedy będę na dobre tylko "tam" a nie jak teraz "tam i jeszcze wciąż tu".

Praktycznie dom mamy skończony - nasza ekipa robi obecnie podbitkę. Elewację, taras i ganek wykończymy w późniejszym czasie (za rok albo i więcej) jednak jest to mało istotne w tym momencie, czasami nie można mieć wszystkiego na raz - to też ma swoje plusy. Dzięki temu będę miała kilka porcji radości zamiast jednej porcji. Trzeba we wszystkim szukać pozytywów

.
Kochana Goździkowa Rodzinko - jestem bardzo szczęśliwa, bo mam wreszcie swojego wymarzonego Goździka. Mi się już udało spełnić w części marzenia - mam swoje gniazdko, zostało jeszcze jedno - stworzyć ciepło prawdziwego domowego ogniska. Oby tylko zdrowie dopisało i zobowiązania finansowe nie pogrążyły, to będzie wszystko ok! No i może jeszcze tylko jednego będzie mi brakowało - tej "szósteczki" w lotto

.
Pozdrowionka

.