...Muszę przyznać, że dzięki tym spotkaniom i rozmowom doszłam do pewnych spostrzeżeń i przekonań a mianowicie, że wszystkie osoby, które uległy magii dworków, bajkowych ganków oraz urokowi dostojnych kolumn - mają wiele ze sobą wspólnego, coś łączy te osoby bez względu na wiek, posiadany majątek czy pozycję społeczną. To "coś", to taka charakterystyczna wrażliwość z nutą romantyzmu, w której mieści się tęsknota za ciepłem rodzinnego ogniska, za sielską ciszą, za wspólnymi posiłkami przy jednym stole a przy tym radość z bycia razem, radość ze wspólnego picia kawy, herbaty, radość ze wspólnych rozmów i wspólnego milczenia...
- Normalnie fajnie, że jesteśmy tacy fajni

renako- my mamy podłogówkę położoną praktycznie na całej powierzchni parteru, bo robimy ogrzewanie na pompę ciepła (zdjęcie które zamieściłam, jest właśnie zrobione w salonie). Ogrzewania nie mamy tylko położonego w spiżarni, garażu i po części w pomieszczeniu gospodarczym. Fajnie, że za kilka dni startujecie, trzymam za Was kciuki - NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY KU WASZEJ RADOŚCI!!

Pozdrowionka