witam to było kilka zdj z budowy w sumie projekt lekko po zmianach ale mysle ze tylko na lepsze... a za jakiś czas cos dorzucę bo już dach kryją.
Pozdrawiam
Witam. Zastanawiam się także nad tym projektem. Bardzo mi się podoba i spełnia oczekiwania mojej rodziny. Czy kosztorys zamieszczony na stronie internetowej mocno odbiega od realiów na które Pan natrafił?
Mi wyszlo jakies 140 tys jak do tej pory jest dach nakryty tylko nad glownym budynkiem reszta zakrokwiona i nakryta plandekami jutro wstawie foto jak to wygląda
gospodarczym ,docieplenie fundamentow i obrobke komina styropianem sam robilem, murarze wzięli po tych przeróbkach i bez scian działowych na górze 28 tys. , cieśla za główny dach i zakrokwienie bocznych z nakryciem plandekami 7 tys
Witam. Jakie zmiany Pan dokonał w projekcie? Zastanawiam się nad zmianami na pietrze, żeby pokoje były większe. 140 tys to jakiego stanu to wyszło? Gdzie Pan stawia dom gdyby się chciało ewentualnie zobaczyc ? Czekam na zdjęcie z niecierpliwością
witam rozbudowałem salon o 18m2 i powiekszony automatycznie został zadaszony taras poprzestawiałem troszkę na dole i cała górę 3 pokoje większe garderobę i łazienkę dużą zrobiłem a na dole sypialnia powiększona i zrobiona półotwarta łazienka, zamiast projektowej łazienki będzie pralnia, spiżarka zmniejszona i dołożone troszkę kosztem korytarza i powstał kibelek. a budowa jest Płoskie koło Zamościa