Według mnie projekt idealny . Tani w budowie a do tego wiele możliwości zmian wnętrza co jest na plus . wystarczający dla rodziny 2+3

jedyny minus to bardzo mała kotłowia a raczej jej brak .
Jestem w trakcie budowy tego domku i uważam że był to strzał w 10 przy wyborze projektu..

zmiany które wprowadziliśmy to:
* główna zmiana to planujemy zrobić małą werandę z przodu domu by poprawić wygląd zewnętrzny
* oddzielenie wc od kotłowni - drzwi do kotłowni mamy od wiatrołapu i dodatkowo na zewnątrz.
* zyskaliśmy możliwośc wmontowania prysznica (80x80) w wc
* zlikwidowanie ścianek dzielących korytarz od salonu i jadalni- mamy jedno duże pomieszczenie
* w miejscu kominka mamy jedynie mały filar (25x60) a kominek (bio) bedzie na scianie przy tv
* pokój na dole pomniejszony na szerokość 220 cm i wejście jest na skośnej ścianie - salon jest troszeczkę większy a pokój na dole wystarczający na łóżko i szafę
* okno w pokoju na dole zmienione do wymiarów 140x 150
* okno w kuchni zmieniejszone do wymiarow 150x150 w ten sposób kuchnia jest bardziej praktyczna dla mnie
* zlikwidowanie wykuszu - za mały więc nie praktyczny i z zewnątrz według mnie byłby nieładny a do tego zaoszczędziliśmy na oknach do niego )
* pomieszczenia na górze powiększone do maximum - korytarz zmniejszony na rzecz pokoi
* podniesienie ścianki kolankowej o 1 pustak i wydłurzenie dachu
* zadaszenie tarasu po całej szerokości domu i na długość 3m
* przeniesienie toalety na górze do pokoju tego po prawej i zmniejszenie okna na 60x150 - wydzielenie tam pralni przy skosie
* z toalety i schowka który wg mnie był niepraktyczny powstał pokój z oknem balkonowym 90x230
* pokój największy równierz ma drzwi balkonowe
* balkon do pokoi z lewej strony ( długość 4m a szerokość 1,5 m)
* zlikwidowanie okien dachowych
* przesunięcie drzwi wewnętrznych bardziej na lewo by szafa zmieściła się z prawej strony