Dziękuję:-)anila2005 pisze:zdjęcia garażu dla sebutza
Projekt domu - Bławatek
Re: Projekt domu - Bławatek

Anila oto i nasz daszek! Jeszcze kilka dni pogody i będzie skończony

Czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia Twojego domku.
-
- Żółtodziób
- Kontakt:
Dlugo szukalismy projektu naszego domku ale w koncu wybralismy blawatka.Po zakupie projektu mielismy jeszcze watpliwosci czy wybralismy dobrze.Dzisiaj po obejrzeniu dachu jestesmy pewni ze to ten jedyny najpiekniejszy . Po prostu SUPER.
Z budowa ruszamy na wiosne.Pozdrowienia dla wszystkich Blawatkowiczow!!!!
Z budowa ruszamy na wiosne.Pozdrowienia dla wszystkich Blawatkowiczow!!!!
Amos--- ślicznie wygląda, rewelacja
gratuluję:) my dziś skończyliśmy ocieplać drugi strop, krokwie już stoją tydzień, teraz tylko boazeria nakrokwiowa i dachówki....już nie mogę się doczekać.Pozdrawiam

Hej!
Ale fajnie prezentuje się Bławatek
Cieszę się, że tak Wam dobrze idzie. My teraz czekamy na dach. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda się zacząć. Amos, a powiedz jakie to są dachówki? Też zastanawialiśmy się nad czerwonym dachem, ale ostatecznie wygrała opcja z grafitem (ale muszę powiedzieć, że czerwony prezentuje się uroczo). Ile mniej więcej trwało u Was położenie całej konstrukcji dachu i dachówek? Mam jeszcze prośbę, jeśli to możliwe, o dodanie zdjęć bławatka, ale od tyłu. Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry Dzięki za odpowiedź.
Jak pojawi się u nas coś więcej, to też oczywiście dołączę się ze zdjęciami
Pozdrawiam Bławatkowiczów!
Gosia
Ale fajnie prezentuje się Bławatek

Jak pojawi się u nas coś więcej, to też oczywiście dołączę się ze zdjęciami

Pozdrawiam Bławatkowiczów!
Gosia
-
- Żółtodziób
- Kontakt:
Witajcie
Ślicznie prezentuje się nasz Bławatek
Amos kolor dachówki rewelacja
Powodzenia dla budowniczych

Ślicznie prezentuje się nasz Bławatek

Amos kolor dachówki rewelacja

Powodzenia dla budowniczych
Czy ktoś może mi udzielić odpowiedzi jaki jest koszt budowy Bławatka do tego momentu??
Ułożenie dachówek trwało ok 3 tygodni. Dachówka ta Ruupceramika sirius 13 miedziany (promocyjny kolor
)
Od tylu wygląda jakoś tak -

Od tylu wygląda jakoś tak -

witam wszystkich Bławatków 
Jesteśmy na etapie zbierania informacji na temat najpiękniejszego i najcudowniejszego domeczku na tym globie
Przymierzamy się do jego budowy i wszelkie informacje o jego kosztach będą dla nas bezcenne
Prosimy wszsytkich o jakiekolwiek informacje na ten temat kosztów i na jakim etapie budowy one występowały.
Pozdrawiamy wszystkich

Jesteśmy na etapie zbierania informacji na temat najpiękniejszego i najcudowniejszego domeczku na tym globie

Przymierzamy się do jego budowy i wszelkie informacje o jego kosztach będą dla nas bezcenne

Prosimy wszsytkich o jakiekolwiek informacje na ten temat kosztów i na jakim etapie budowy one występowały.
Pozdrawiamy wszystkich
Witam serdecznie budowniczych!
Pięknie to u WAS wygląda - aż serce rośnie !!!!
Bardzo Wam wszystkim gratuluję postępów w pracach!
Zwłaszcza AMOS - projekt nabrał rzeczywistego kształtu! SUPER !!!
AMOS - mam pytanko - czy w Twoim domku wszystkie wymiary są zgodne z projektem pierwotnym, czy też dokonywane były jakieś zmiany/przeróbki - np. wyższa ścianka kolankowa ????
Mam wrażenie jakby domek były wyższy od "stanu projektowego"
Jeszcze raz pozdrawiam, gratuluję i trzymam kciuki za wszystkich !!!
Pięknie to u WAS wygląda - aż serce rośnie !!!!
Bardzo Wam wszystkim gratuluję postępów w pracach!
Zwłaszcza AMOS - projekt nabrał rzeczywistego kształtu! SUPER !!!
AMOS - mam pytanko - czy w Twoim domku wszystkie wymiary są zgodne z projektem pierwotnym, czy też dokonywane były jakieś zmiany/przeróbki - np. wyższa ścianka kolankowa ????
Mam wrażenie jakby domek były wyższy od "stanu projektowego"

Jeszcze raz pozdrawiam, gratuluję i trzymam kciuki za wszystkich !!!