Projekt domu - Bagatela IV / IV S
-
- Żółtodziób
- Kontakt:
Re: Projekt domu - Bagatela IV NF40
Witam bardzo nam podoba się domek jesteśmy właśnie na etapie kupowania projektu tylko jesteśmy bardzo ciekawi wnętrza domu już wykończonego jak można prosić to wyślijcie zdjęcia całego wnętrza domu wykończonego bardzo byli byśmy wdzięczni z góry dziękujemy lena-rosiak@wp.pl
Witam
My również będziemy zaczynać budowę w tym roku i jeżeli ktoś może podesłać zdjęcia wnętrza domu to było by super.
Pozdrawiamy
zacharxp@gmail.com
My również będziemy zaczynać budowę w tym roku i jeżeli ktoś może podesłać zdjęcia wnętrza domu to było by super.
Pozdrawiamy
zacharxp@gmail.com
Witam, mamy już kupiony projekt i czekamy na pozwolenie na budowę...
Czy mógłby mi ktoś podesłać na maila jak się urządziliscie w środku ?moj mail: kingachmura1986@gmail.com. Pozdrawiam wszystkich budujących Bagatele
Czy mógłby mi ktoś podesłać na maila jak się urządziliscie w środku ?moj mail: kingachmura1986@gmail.com. Pozdrawiam wszystkich budujących Bagatele

-
- Majsterkowicz
- Kontakt:
my nie dawalismy styropianu od srodkaOla i Marek pisze:Witam . My też będziemy budować Bagatele . Zaczynamy jak tylko pogoda pozwoli . Mamy pytanie czy dawał ktoś z was styropian od środka fundamentów tak jak jest w projekcie ? Przejrzałem zdjęcia i nigdzie nie zauważyłem .

[EDIT] - dodałem cytat, bo ciężko było powiązać odpowiedź z pytaniem

Witam, my też nie dawaliśmy styropianu od środka
Witam. Mógłby pan podać mi wysokość okna narożnego w kuchni od posadzki?
Witam u nas od posadzki do okna jest 91 cm pozdrawiam
Witam.
Czyli wysokość szafek w kuchni ok 93cm to są standardowe czy pod wymiar?
Jestem na etapie zamawiania okien
i nie wiem ile zostawic do posadzki żeby blat ładnie dochodził do okna jak u pana.
Czyli wysokość szafek w kuchni ok 93cm to są standardowe czy pod wymiar?
Jestem na etapie zamawiania okien
i nie wiem ile zostawic do posadzki żeby blat ładnie dochodził do okna jak u pana.
Witam Jarku, tak góra blatu to 93 cm. Kuchnia cała była robiona pod wymiar pozdrawiam