Bławatku, czy możesz napisać jakie okna wstawiliście do Waszego domu? Chodzi mi zarówno o rodzaj tworzywa (drewno czy PVC), markę, kolor, jak również ich cenę.
Witam serdecznie! Drodzy Bławatkowicze bardzo Was proszę o zdjęcia tarasów i informacje czym wykładacie tarasy. Mamy dylemat czy płyki czy inny materiał. Pozdrawiam!
Widać zima zagościła na dobre! Bławatkowicze milczą. W takim razie ja wrzucam kilka fotek. Zasyłam moc serdecznych życzeń na Święta i spełnienia marzeń w Nowym 2015 Roku, aby nasze Bławatki piękniały i były radością dla nas wszystkich. Wesołych Świąt!
Załączniki
Panel szklany z nadrukiem na szkle.
Długo czekałam na te schody!
Już ocieplony a wiosną pojawi się struktura
Tego nie widać ,ale tapeta ma piękne kryształki Svarowskiego
witam was.my też zdecydowaliśmy się na ten projekt,czy jest ktoś z okolic świętokrzyskiego żebyśmy mogli obejrzeć go?mój mail
marr77999@pozdrawiamy i życzymy wesołych świąt.
Do Kacper 28
Niestety tarasów jeszcze nie mamy wykończonych, czekają na wiosne. Zastanawiamy się czym je wyłożyć, ostatnio znalazłam przepiękne płyty klinkierowe z całym systemem do wyłożenia schodów. Chętnie obejrzałabym inne tarasy, ale jakoś nikt jeszcze nie wrzucił fotek.
Drodzy Bławatkowicze bardzo Was proszę o zdjęcia salonu i łazienek! Z miłą checią coś podpatrzę Pozdrawiam!