Witam w piękny niedzielny poranek!
cdbeavis, fajnie, że wciąż tu jesteś; ja już zwalniam swoje obroty na forum, ale czasami tu jeszcze zaglądam i muszę przyznać, że miło jest kiedy znajduję jakieś nowe wpisy w "Goździkowym" temacie. Wielkie dzięki za wyszukane przez Ciebie zdjęciowe inspiracje

Jestem na etapie szukania pomysłów na zrobienie wykończenie ganku z moimi trójkątami, tarasu, ogrodzenia i całego wejścia z przodu. Bardzo żałuję, że przez szukanie oszczędności nie zrobiliśmy okienka na portyku, teraz musimy szukać innych rozwiązań, bo ewidentnie czegoś brakuje na tym trójkącie

. Ten pomysł z cegiełkami na wklejonych przez Ciebie zdjęciach też jest fajny, ale na skosach będzie dużo przycięć. Cegła jest piękna, taka prawdziwa, ma w sobie magię starości i surowości ze szczyptą zarozumiałej wyniosłości a przy tym daje poczucie ciepła i przyjemności patrzenia na stworzone aranżacje z jej udziałem. Tak więc wcale Ci się nie dziwię, że masz ochotę na cegłę w tak wielu miejscach w Swoim domu

- ale jak zrobisz jej zbyt wiele, to wydaje mi się, że może ona trochę przytłoczyć wnętrze i nie będzie ono wtedy przytulne. Co do kamienia na wejściu - rewelka! Bardzo mi się podoba ten pomysł, może u siebie zrobię
Pozdrowionka
Ps. Jakbyś miał pomysł na trójkąt, to bardzo proszę wklejaj, jak najwięcej.