Witam,
miło mi, że piszę jako pierwsza - mam nadzieję, że znajdzie się więcej entuzjastów projektu Andromeda. Mnie urzekła jego dostojność i prostota - dokładnie tak jak go opisano na stronie

Wybrać projekt nie jest łatwo biorąc pod uwagę, że jest to bardzo poważna decyzja na lata. Po "przekopaniu" setek stron z gotowymi projektami trafiłam na Andromedę i od tego czasu nie znalazłam niczego co by przebiło ten projekt. Przede wszystkim zaletą domu piętrowego jest brak skosów i 100% wykorzystanie jego powierzchni - wcześniej szukałam domu z użytkowym poddaszem, gdyż sama nazwa dom piętrowy kojarzyła mi się z "klockiem" z lat 50-60tych, a tu totalne zaskoczenie - w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Oczywiście nie obejdzie się bez drobnych przeróbek, ale dotyczyć one będą jedynie garażu i pomieszczenia gospodarczego i tylko ze względu na nietypowe potrzeby mojego męża, który będzie tam miał swoją pracownię

No cóż... dosyć tego mojego monologu

pora biegusiem ruszyć na Bartycką w Warszawie i zakupić projekt

Czekam z niecierpliwością na posty innych budowniczych Andromedy i na upragnione pozwolenie na budowę