Projekt domu - Bławatek
Re: Projekt domu - Bławatek
Dodaje kilka zdjęć z naszego Bławatka. Boguna przepraszam, że tak późno dodałam te zdjęcia.
Super zrobione. Jeszcze nikt nie wpadl na to żeby zrezygnowac z kominka i na tej ścianie postawić kanapę. A mam pytanie w związku z tym że zrezygnowaliscie z drzwi między przedsionkiem A salonem nie wieje za bardzo z zewnątrz jak ktoś wchodzi do domu?
Proszę o więcej realizacji blawatka. My mieszkamy już 7 lat i już kilka rzeczy zmieniliśmy. Przy czasie zrobię zdjecia
Pozdrawiam Blawatkowiczow
Proszę o więcej realizacji blawatka. My mieszkamy już 7 lat i już kilka rzeczy zmieniliśmy. Przy czasie zrobię zdjecia
Pozdrawiam Blawatkowiczow
Witam ponownie
Salcia mieszkamy pierwszą zimę w naszym Bławatku i nie odczuwamy dyskomfortu z powodu braku drzwi w przedsionku. Nie wiem jaka była by sytuacja przy niższych temperaturach. Dodaję kilka kolejnych zdjęć. Pozdrawiam wszystkich budujących i życzę wytrwałości 

- Załączniki
-
- n41.jpg (951.67 KiB) Przejrzano 10289 razy
-
- n31.jpg (1022.93 KiB) Przejrzano 10289 razy
-
- n21.jpg (1.06 MiB) Przejrzano 10289 razy
-
- n11.jpg (1.19 MiB) Przejrzano 10289 razy
Podsyłam kilka fotek naszych pokoi na górze
- Załączniki
-
- Sypialnia
- 20200215_164138.jpg (758.27 KiB) Przejrzano 10230 razy
Sypialnia
- Załączniki
-
- 20200216_095348.jpg (933.87 KiB) Przejrzano 10229 razy
AniaW dziekuje za fotki
bardzo podoba mi się wnętrze i urządzenie domu ogólnie, a schody super... właśnie zastanawialiśmy się nad drewnianymi i widzę teraz ze to super sprawa.
My dopiero zaczynamy przygodę z blawatkiem także narazie nie mamy co pokazac... i czym się pochwalić
My dopiero zaczynamy przygodę z blawatkiem także narazie nie mamy co pokazac... i czym się pochwalić
Ja jestem na etapie wykończenia więc już blisko końca. Odnośnie systemu kominowego - korzystaliśmy z firmy henitom.com i jesteśmy bardzo zadowoleni. Kontakt z firmą, jakość i montaż na najwyższym poziomie. Więc przekazuję polecenie gdyby ktoś stał teraz przed wyborem wykonawcy.
Super Bławatki wygladają!!! Teraz to pewnie wprowadziłabym pewne zmiany w swoim domu, ale nad tym to już pracuje mój mąż
. My mieszkamy już 2.5 roku. Generalnie nie narzekam na nic. Miejsca jest wystarczająco. Obawiałam się tylko, że w łazience będzie zimno bo przecież jest tam balkon, ale jest ogrzewanie podłogowe i grzejnik na ścianie i jest naprawde ciepło. Na pewno nie brakuje
---------------------------------------------------------------------------------------
Darmowy program do gabinetu stomatologicznego
Οδοντιατρικό Λογισμικό

---------------------------------------------------------------------------------------
Darmowy program do gabinetu stomatologicznego
Οδοντιατρικό Λογισμικό