My zmieniliśmy wysokość okien w kuchni, na panoramiczne. Czyli niższa wysokość, zeby zamontować szafki nad oknem. Kuchnia jest dość mała wiec obawiam się ze inaczej byśmy się nie pomieścili:)
Mam pytanie do tych z Państwa co montowali już automatyczne bramy garażowe, czy prowadnice nie nachodzą na światło drzwi z przedsionka? Wg informacji jaka mam prowadnica będzie szła Ok 10 cm niżej niż nadproża drzwi z przedsionka- zastanawia mnie czy to kłopotliwe czy może nie zauważalne. Prośba o zdjęcie ...
Projekt domu - As VII
Re: Projekt domu - As VII
Na jaki wyniar Pani zmieniala okna w kuchni
Mozna prosic zdjęcie
Witam Alutq można podjechać zobaczyć waszego Asa. Bo widzę że macie już ścianki i można zobaczyć jakie będą pomieszczenia A zależy mi również na spiżarni jaka wyszła pod tymi schodami.
-
- Żółtodziób
- Kontakt:
W moim przypadku tak się stało gdyż mam garaż obniżony o 50 cm. z racji nierównego terenu.Alutq pisze: ↑12 lip 2018, 14:59 My zmieniliśmy wysokość okien w kuchni, na panoramiczne. Czyli niższa wysokość, zeby zamontować szafki nad oknem. Kuchnia jest dość mała wiec obawiam się ze inaczej byśmy się nie pomieścili:)
Mam pytanie do tych z Państwa co montowali już automatyczne bramy garażowe, czy prowadnice nie nachodzą na światło drzwi z przedsionka? Wg informacji jaka mam prowadnica będzie szła Ok 10 cm niżej niż nadproża drzwi z przedsionka- zastanawia mnie czy to kłopotliwe czy może nie zauważalne. Prośba o zdjęcie ...
Krasnalini jest szansa na zdjęcie ?
Rencia odpisałam na prv
Rencia odpisałam na prv
-
- Żółtodziób
- Kontakt:
Wstawił bym zdjęcia ale niestety nie posiadam a zrobić nie mogę gdyż w obecnej chwili jestem w centrum Polski a domek buduje się w Czarnej Białostockiej.Dopiero w połowie sierpnia będę mógł wstawić.
Witam wszystkich
Na początku przyszłego roku startujemy z Asem VII
chcieli byśmy z żonką obejrzeć postawiony już domek lub ewentualnie w trakcie budowy (ścianki itp) buduje ktoś w pomorskim albo w miarę nie daleko?? czekamy na info 

-
- Majsterkowicz
- Kontakt:
witam.
na zdjęciu jest wnęka pod schodami zrobimy tam szafke pod zabudowę.spiżarnia jest mała ale zwsze to coś.a łazienka u góry jest wielka naprawde wielka. można łaziene zrobić w pralni jak się komuś podoba ale my zostawiliśmy . wnęka pod schodami. spiżarnia, spiżarnia. łazienka góra. łazienka góra 2
na zdjęciu jest wnęka pod schodami zrobimy tam szafke pod zabudowę.spiżarnia jest mała ale zwsze to coś.a łazienka u góry jest wielka naprawde wielka. można łaziene zrobić w pralni jak się komuś podoba ale my zostawiliśmy . wnęka pod schodami. spiżarnia, spiżarnia. łazienka góra. łazienka góra 2