Projekt domu - Wróbelek

Porozmawiajmy na temat projektów. Dedykowane wątki dla każdego projektu Domowych Klimatów.
admin
Administrator
Kontakt:

Projekt domu - Wróbelek

Post autor: admin »

Agnieszka_27
Żółtodziób
Kontakt:

Re: Projekt domu - Wróbelek

Post autor: Agnieszka_27 »

Witam

Buduje ktoś :) ten domek ?
AGA&PRZEMKO
Żółtodziób
Kontakt:

Post autor: AGA&PRZEMKO »

HEJ,
My budujemy, tzn. zaczynamy. na chwilę obecną mamy już stan "0". Na wiosnę ruszamy z budową naszego wróbelka :P
borsuk

Post autor: borsuk »

Ja też będę budował ale nie wiem czy już w następną wiosnę. Zobaczę jak z funduszami się wyrobię
AGA&PRZEMKO
Żółtodziób
Kontakt:

MYŚLĘ, ŻE KWOTA OK. 80TYŚ. POWINNA STARCZYĆ NA POCZĄTEK (ZAKŁADAJĄC DUUUŻO WŁASNEJ PRACY :D
FUNDAMENTY WYNIOSŁY NAS OK. 13TYS.ZŁ. ŁAWY + BLOCZEK+WYKO+MAJSTER+HYDRIZOLACJA+OCIEPLENIE.

JEŻELI KTOŚ POSIADA ZDJĘCIA STANU PONAD "0", PROSZĘ O PRZESŁANIE :)
mawepulki

Post autor: mawepulki »

na początek powinno starczyć :)
AGA&PRZEMKO
Żółtodziób
Kontakt:

PO ZROBIENIU FUNDAMENTÓW DOM WYDAJE SIĘ "MAŁY", TE WAM SIĘ TAK WYDAJE?

Nowy rok, nowe zadania:) Ruszyliśmy z budową, w przyszłym tyg. zalewamy strop. Domek staje się co raz to większy i dobrze. Dla osób, które decydują się na ten projekt, mała podpowiedź - zastanówcie się mocno nad łazienką na parterze. My zrezygnowaliśmy z tej ścianki w kształcie "U" na rzecz szerokiego wejścia. Każde kij ma dwa końce :( - wejście szerokie, ale jakoś łyso z salonu wygląda łazienka. Muszę coś z tym pokombinować... Złotym środkiem, tam mi się wydaje, jest przeniesienie łazienki pod schody. U nas już za późno. Jak znajdę chwilę wrzucę kilka zdjęć z realizacji .
AGA&PRZEMKO
Żółtodziób
Kontakt:

MA KTOŚ JUŻ JAKIEŚ ZDJĘCIA Z REALIZACJI?
W NAJBLIŻSZYM CZASIE WRZUCĘ KILKA.MY JUŻ MAMY WYMARZONY DACH:) RUKKI ADAMANTE KOLOR CZEKOLADOWY BRĄZ - PREZENTUJĘ SIĘ ZACNIE:) ZOBACZYCIE NA ZDJĘCIACH. DOBUDOWALIŚMY Z TYŁU DOMU ZADASZENIE/TARAS , NA LETNIE WIECZORY JAK ZNALAZŁ.
Monika7492
Żółtodziób
Kontakt:

Post autor: Monika7492 »

witam,
interesuje się tym projektem i chciałabym widzieć jakie tak naprawdę były koszty budowy i może jakieś zdjęcia z realizacji :)
Bodecki
Żółtodziób
Kontakt:

Post autor: Bodecki »

Interesuje się tym projektem, czy mógłby ktoś podesłać zdjęcia z budowy lub już końcowe? I jakie koszta wyszły?
ODPOWIEDZ